O meni

dsc_2936Pozdravljeni!

Sem Jana. Tukaj sem, da bi vam pomagala:
* odkriti vaše potenciale,
* doseči cilje,
* usvojiti nove veščine in tehnike, ki bodo opazno izboljšale kvaliteto vašega življenja,

* se podati na pustolovščine osebne preobrazbe v srečno, uspešno, izpolnjeno, najboljšo verzijo vas!

Sem certificirana life coachinja. Zaključila sem ameriški program vedenjsko kognitivne terapije, v letu 2017 pa sem se izpopolnjevala na Alma Mater Europea v programu za svetovalne in terapevtske delavce.

Moja poslovna pot se je začela že v času študija, ko sem  bila pravi deloholik in sem ves čas veliko delala.  Nato me je karierna pot zanesla v gradbeništvo, turizem in farmacijo.

Ves čas, vse od malih nog, sem iskala svojo pot, pot osebne izpolnitve. Številne delavnice, terapevtske in coaching ure, individualne in skupinske,  so me pripeljale do točke, ko sem začutila, da je čas za spremembo. Da svojo strast in močno željo – pomagati, spremenim v poklicno pot. Zato sem danes tu, da vam pomagam.

Moj talent, ki mi je bil dan, je, da znam pozorno poslušati – in slišati. Da zares začutim človeka ter preberem stvari, ki se skrivajo za zgodbo, Znam spodbujati, usmerjati in, stati ob strani.
Verjamem, da je tisto, v kar vlagam svojo ljubezen in energijo, blagodejno in koristno tudi za ostale, zato z veseljem delim! Ves čas se učim, izpopolnjujem in napredujem.

Sem Štajerka, kinologinja in vzrediteljica, mama dveh otrok in kadrovnica. Sem knjižni molj in novinarka, pa tudi raziskovalka življenja in nadobudna študentka.

Osebna srečanja potekajo v Celju, večino programov uspešno izvajam preko telefona in Skypa.

CertifikatDSC_4128

Certifikat VKT